Låt oss hjälpa er att göra er webbnärvaro relevant

När vi bygger en hemsida eller webbutik så har vi alltid syftet med er webbnärvaro i fokus. Många kunder har redan en tydlig idé om vad de vill uppnå med sin webbnärvaro, medan andra behöver hjälp med att formulera en sådan strategi.

webbutveckling

Hemsida

Har ni behov av en ny hemsida eller kanske av vidareutveckling av den befintliga? Har ni definierat syftet och målsättningen med er webbnärvaro? Vi är både lyhörda och kreativa och hjälper er hela vägen fram till en attraktiv och effektiv webbnärvaro. Kontakta oss om ni vill veta mer eller boka ett förutsättningslöst möte.

Foto- & filmtjänster, beskrivande material

Vi hjälper självklart till med alla former av materialframtagning då så är önskvärt. Det kan röra sig om beskrivande illustrationer, produktfotografering, fotografering av företagsmiljöer, produktionsmiljöer, personal, eller någonting annat. Det kan även handla om reklamfilmer och/eller företagsfilmer avsedda att publiceras på hemsidan.

Webbutik

Är ni i färd med att starta en egen webbutik? Det finns många lösningar på marknaden, men vilken är bäst för er? Vi designar och utvecklar er webbutik efter era önskemål och kopplar önskade betalningslösningar. Vi hjälper er hela vägen fram till en fungerande lösning!

Riktad annonsering och marknadsföring

Vi kan hjälpa dig att nå ut till de som verkligen är intresserade av det du har att erbjuda! Det kan t.ex. handla om en riktad och tidsbegränsad Google Adwords kampanj eller målgruppsinriktad annonsering i sociala medier så som facebook. Vi hjälper dig att både spara och tjäna pengar genom effektiv och riktad exponering. Betala bara för den marknadsföring som når fram till de verkliga intresenterna! Visst vill du nå ut med ditt budskap? Hör av dig så tar vi en kopp kaffe och pratar igenom era behov och önskemål!

Grafisk design och bearbetning

Många av våra kunder vill ha hjälp med text-, bild- och mediebearbetning. Vi optimerar innehållet så att din site laddar snabbt och upptäcks av sökmotorerna. En del kunder har redan en grafisk profil som de vill utgå ifrån, andra vill ha hjälp med detta. Vi tar fram branschnära logotyper och hela företagsprofiler.

Vad kostar det?

Kostnaden för en hemsida/webbutik eller liknande baseras på den tid vi måste lägga ner för att förverkliga era önskemål. Vi debiterar för påbörjad timme enligt gällande prislista och vi lämnar alltid en överskådlig kostnadsuppskattning innan en produktion påbörjas.