Att arbeta med film som kommunikationsverktyg

Genom film kan man kommunicera och uttrycka nästa vad som helst. Filmen är en effektiv kommunikationsbärare eftersom den engagerar flertalet av våra sinnen, den har dessutom förmågan att förmedla och väcka känslor.
Intresset för rörlig media fortsätter att växa. Kanske är det lättillgängligheten och bekvämligheten som gör att vi väljer filmen både som avkopplings- så väl som informationskälla. Vi har förstått att detta är en utveckling som vi måste förhålla oss till, det är därför finns här för att hjälpa dig just dig med dina filmrelaterade behov.

Flygfoto & flygfilm

Vi har möjlighet att hjälpa dig med film och fotografering med drönare från luften. Vi filmar allt från konserter och idrotts-event till bröllop. Vi hjälper även till vid inspektion av svåråtkomliga byggnader eller vid genomgång av mark i otillgänglig terräng. Självklart har vi eget gransknings- och spridningstillstånd för det material vi filmar och sprider. Har du andra önskemål än de vi nämnt, kontakta oss. Vi kan säkert lösa även det.

Vi filmar ditt evenemnag

Det kan handla om allt från seminarium, workshops, konserter, avslutningar och fester till andra viktiga evenemang och tillställningar.Vi kommer ut till dig och filmar ditt evenemang och producerar därefter en professionell eventfilm som möter dina behov och önskemål. Vi levererar filmen optimerad för önskat användningsområde (DVD, DVD-Blueray, för webben etc). Vi kan även producera större upplagor för spridning/försäljning.

Livesändning på webben

Vill ni skapa stark tillströmning till er webbplats eller nå ut effektivt med ett budskap? Då kan en livesändning ge era besökare eller er målgrupp ett stort mervärde! Om ni inte använt er av livesändningar tidigare så känn ingen oro, vi har tekniken och kompetensen och hjälper er att livesända event, konserter, konferenser, föreläsningar eller liknande. Kontakta oss så berättar vi mer...

Företagsfilm som synliggör

Allt fler företag inser fördelarna med att ha en egen företagsfilm. Med hjälp av en företagsfilm kan ditt företag och din organisation synliggöra och kommunicera just det som gör er speciella och samtidigt stärka argumenten till varför potentiella kunder ska välja just er framför era konkurrenter. Företagsfilmen kan publiceras på hemsidan, användas på mässan, bifogas i nyhetsbrevet eller i andra sammanhang. Kontakta oss så berättar vi mer!

Reklamfilm som berör

Reklamfilm är inte bara för tv. Genom internet och sociala medier låter vi oss exponeras för riktad reklam. Genom filmen som kommunikationkanal kan företag och annonsörer enkelt, effektivt och målinriktat nå ut med sitt budskap. Reklamfilm som inspirerar, berör, engagerar och underhåller är effektiv reklam. Vill du ha hjälp att nå ut effektivare? Hör av dig så berättar vi mer!

Bostadsfilm för dig som ska sälja

Vi producerar professionella och attraktiva bostadsfilmer som avsevärt underlättar vid en försäljning. Vi kan även hjälpa till med målgruppsinriktad exponering på internet och i sociala medier så som på Facebook. Låter det intressant, hör av dig så berättar vi mer!

Step by step - promo för dansfilm/eventfilm

Karma Dance - reklamfilm

Flygmaskiner.se - reklam-/informationsfilm

Svensk Bostadsfilm - reklam-/informationsfilm